Verras jouw medewerkers of klanten met rozen

Mooie rozen

Zakelijk rozen bestellen is tegenwoordig erg makkelijk te doen. Verras jouw medewerkers op hun verjaardag of bij een ander evenement met een mooi bosje rozen. Op deze manier versterk je de relatie met jouw medewerkers en is het tevens een leuk geschenk om te laten weten dat je aan ze denkt. Verder kun jij ook een mooie bos rozen op de balie zetten. Zo zorg jij voor een mooie entree voor (potentiële) klanten en fleur jij de werkplek van jouw secretaresse of baliemedewerker op. Vaak levert het zakelijk bestellen van rozen ook financiële voordelen op. Zo krijg je bijvoorbeeld vaak korting bij vaker voorkomende bestellingen.

Rozen als relatiegeschenk

Om de relatie met jouw klanten te versterken is het ook leuk om bij gelegenheden zoals een jubileum of verjaardag een bos rozen op te sturen. Zo laat jij zien dat je aan ze denkt en zij zullen het niet snel vergeten. Een perfecte manier om een goede relatie op te bouwen.

Verzorging van zakelijke rozen

Om ervoor te zorgen dat de vaasleeftijd van de rozen zo lang mogelijk is, is een goede verzorging essentieel. Wanneer het pakketje binnenkomt, is het dan ook van belang om de rozen zo snel mogelijk in een schone vaas met vers water te zetten. Om het aantal bacteriën te verminderen, is het ook aan te raden om de bladeren die in het water hangen van de steel te halen. Zo zorg je voor schoner water en zullen de rozen langer mooi blijven. Wanneer de rozen in de vaas met vers water staan, moet er rozenvoeding in gedaan worden. Deze voeding zorgt ervoor dat de vaaslengte van de rozen met wel 60% verlengd kan worden. Wanneer de rozen na een week nog staan, is het goed om de vaas weer leeg te halen en schoon te maken. Door nieuw vers water plus nieuwe rozenvoeding, kan de vaaslengte nog langer worden.