Alle dingen die je met pallets kan

Je kan heel erg veel met pallets, je moet alleen een beetje creatief zijn ermee. Omdat pallets ook voor heel worden gebruikt kun je vaak best goedkoop van de Palletwagen halen. Soms hebben bedrijven ze niet meer nodig en dan kun je ze zelfs gratis van de Palletwagen halen. Maar dan moet je wel geluk hebben. In ieder geval, ze zijn toch niet heel duur dus je kan best makkelijk een heel aantal kopen. Dan moet je wel een manier hebben om ze te transporteren, als het goed is kun je er een heel aantal in de achterbank doen. En dan gaan met de creativiteit!

Bank of bed

Het is als eerste heel belangrijk dat je het hout enigszins schuurt zodat je niet overal in je huis splinters krijgt. Doe dat dus even in de tuin of voortuin voordat je ze je huis binnen brengt. Je kan bijvoorbeeld een nieuwe bank voor binnen of buiten maken. Je moet ze op een speciale manier stapelen waarop je comfortabel kan gaan zitten. Je hebt het vast wel eerder gezien. Het ziet er heel erg tof en modern uit maar met een edge eraan.

Versieren

Je kan leuke kussens er op leggen en dekens en dan kan je niet eens zien dat het van pallets gemaakt is. Een super goedkope manier om toch een bank te hebben! Je kan ook je bed van pallets maken. Je krijgt dan ook een heel tof bed. Meestal steken de pallets er nog een beetje uit omdat ze niet precies zo groot zijn als je matras. Maar je kan dus ook stukken van de pallets afzagen zodat hij wel precies past. In ieder geval heb je een mega goedkope optie voor je bed die er ook nog heel tof en stoer uit ziet. Vergeet alleen nogmaals niet om het hout goed te schuren zodat je geen splinters krijgt.