Zonder problemen rolgordijnen installeren

Fakro rolgordijn aanbieding

Op het gebied van het inrichten van mijn interieur kan wel zeggen dat ik niet zo’n held ben. Maar als je dan ook nog eens iets aan je huis wilt veranderen komt dat helemaal slecht uit. Je weet niet wat je wel en niet wilt. Toen ik andere rolgordijnen wilde, kwam deze slechte eigenschap van mij weer naar boven. Uiteindelijk viel dit proces nog wel mee eigenlijk. Hier zal ik meer over vertellen hieronder.

Mijn ervaring met rolgordijnen

Op het begin zag ik door de bomen het bos niet meer. Er zijn eindeloze keuzes tussen verschillende afmetingen, kleuren en typen rolgordijnen. Wat ik zelf wel wist, was dat ik rolgordijnen nodig had die geen licht doorlaten. Dat was ook de voornaamste reden waarom ik andere rolgordijnen wilde. Na dat ik bij een winkel was geweest die gespecialiseerd was in rolgordijnen heb ik Fakro rolgordijnen in de aanbieding aangeschaft.

Installeren van de rolgordijnen

Zelf ben ik wel handig, maar heb voor de installatie toch gekozen om het door 2 medewerkers van het bedrijf te laten doen waarbij ik het had gekocht. Aangezien er verder niks met de dakramen zelf moest gebeuren en de juiste maten waren doorgegeven was de montage een kort proces van een halve middag