Zeer professionele dakdekker in Alphen aan den Rijn

Wanneer je op zoek bent naar een dakdekker Alphen aan den Rijn, zoek dan niet verder. Hester Dakwerken is een zeer professioneel bedrijf die je 24/7 uur per dag kan inschakelen bij noodgevallen. Helaas hebben wij van dit noodnummer voor een tijd terug gebruik moeten maken. Dor een hevige storm die op dat moment over ons land raasde was een deel van ons dak eraf gewaaid. Behalve dat de schrik er goed in zat, hadden wij nu een open dak en dat met dit weer. Meteen het noodnummer van Hester Dakwerken gebeld en binnen een zeer korte tijd zat er al een medewerker op ons dak om een noodoplossing te maken.  

Een geweldige service

Wat waren wij blij met de dakdekker uit Alphen aan den Rijn. Was de mogelijkheid er niet om dag en nacht service te krijgen dan weet ik niet of ons huis er nog wel had gestaan. Inmiddels is ons dak helemaal weer in orde en is zeker bestand tegen een storm. 

Dit professionele bedrijf kan je ook inschakelen voor het plaatsen van een dakkapel, schilderwerk, het plaatsen van een nieuwe keuken of een badkamer. Interesse gekregen? Neem dan snel contact op door te bellen met dit bedrijf, of het contactformulier op de site in te vullen.