kamado bbq

Waarom een Kamado bbq kopen? We kunnen beter zeggen; waarom niet? Kamado is hét grote merk onder de barbecue’s. De Big Green Egg, de Bastard, de Primo en de Kamado Joe zijn bekende namen voor menig fanatieke barbecue’ers. Heeft u ook altijd al een goede barbecue willen hebben? Bent u op zoek naar eenKamado bbq die ook bij een beginnende barbecue’er past? In de ruime collectie van Het Luxe Buitenleven vindt u een ruime keuze aan verschillende Kamado bbq’s die voor iedere barbecue’er geschikt is. De Kamado bbq’s worden van keramiek gemaakt. Deze keramiek is oorspronkelijk voor NASA-doeleinden ontwikkeld en is daardoor extreem isolerend en warmte weerkaatsend. Deze keramieksoort zorgt ervoor dat er tijdens een kooktechniek warmtegolven ontstaan die zorgen voor een verfijnde smaak. Daarnaast zorgt de extreem isolerende barbecue ervoor dat de temperatuur binnen de Green Egg nauwkeurig kan worden afgesteld.

kamado bbq

Uniek Kamado bbq design

De Kamado bbq’s hebben allemaal een uniek design. Door dit unieke design kunt u gebruik maken van een geweldige bereidingswijze die speciaal is ontworpen voor een Kamado bbq. Door de unieke vorm werkt de bbq warmte weerkaatsend en isolerend. Zo heeft u in de winter geen last van de kou van buiten. De bbq functioneert zonder last te hebben van de weersomstandigheden van buitenaf. Zo kunt u in de zomer en in de winter gebruik maken van uw Kamado bbq. Een Kamado BBQ is niet zomaar een barbecue maar zorgt voor een unieke smaak en beleving! Barbecue’en moet lekker en gezellig zijn! Door te barbecue’en met een Kamado bbq van Het Luxe Buitenleven blijft u het plezier in het buitenleven houden en wilt u niets anders meer dan een heerlijk stukje vlees of vis bereiden op een barbecue van het grote merk Kamado! 

kamado bbq

Het Luxe Buitenleven

Het Luxe Buitenleven is gevestigd in het dorpje Dussen. Langs de a27 kunt u vrij gemakkelijk de grote showroom van het Luxe Buitenleven vinden. In deze showroom vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke zomeravond of een gezellige winterdag voor een barbecue feestje met vrienden, familie of buren. Van buitenkeukens tot aan kookgerei en van Kamado bbq’s tot aan houtsnippers; u vindt bij Het Luxe Buitenleven alles wat u nodig heeft om uw barbecue tot een groot succes te maken! Wordt u de volgende tevreden klant die er met een Kamado bbq de deur uit loopt?