Topkunstgras brengt leven in je tuin

De website van Topkunstgras laat je veel toepassingen van kunstgras zien: in de tuin, op het dakterras (zeer in opkomst zeker ook in de steden om meer groen te krijgen), op het balkon, als speelveld en ook een zwembad op kunstgras is ideaal. Voorbeelden van de resultaten van onze projecten kun je bekijken. Verrassende resultaten jou? Binnenkort kan er ook zo’n fraaie kunstgrasmat bij jou worden aangelegd. Naast de fraaie foto’s van onze projecten staat onze werkwijze stap voor stap op onze duidelijke website vermeld. Laat je informeren om een goede beslissing te nemen.

Topkunstgras

Kunstgras van Topkunstgras

Voordat je een beslissing neemt wil je uiteraard de prijs weten van het (laten) aanleggen van kunstgras. Daarvoor dien je verschillende zaken te weten. Volg de stappen op onze website en je kunt eenvoudig zelf de prijs berekenen. Met wel doel wil jij een kunstgrasmat aanschaffen?

–          Als siergras voor regelmatig gebruik,
–          op het balkon, voor dagelijks gebruik,
–          om op te spelen, het gebruik is intensief,
–          voor een openbare ruimte, het gebruik voor sport en spel.

Kies een van de grasmatten waarvan de voorbeelden op de website staan,  de prijs en de naam ervan staan erbij. Bereken vervolgens hoeveel meters je nodig hebt door de lengte te vermenigvuldigen met de breedte. Dan dien je te weten of jij zelf de grasmat wil aanleggen of dat jij onze vakkundige en ervaren medewerkers daarvoor inschakelt.  Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen doen, wij bieden je veel mogelijkheden.