Tip voor een zeer goede makelaar in Utrecht

Logo-Gusto-Casa

Een tijdje geleden ging ik samen met mijn vriendin op het internet op zoek naar makelaar Utrecht om een gedoe makelaar bij ons in de buurt te vinden die onze woning zou kunnen taxeren. We wilde onze woning namelijk graag verkopen en wij wilde voor de verkoop de huidige marktwaarde graag weten. 

Zeer veel verschillende makelaars bij ons in de buurt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar makelaar Utrecht kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende makelaars in Utrecht. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Gusto Casa ons het meeste aan. De website deze makelaar is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website is er veel informatie te vinden die ons beide erg aansprak. Na het lezen van de informatie en besloten we om op het internet op zoek te gaan naar een aantal klantbeoordelingen. We konden vervolgens erg veel zeer positieve klantbeoordelingen van voorgaande klanten. Daarom besloten we ook om contact met de makelaar op te nemen om een taxatierapport op te laten stellen. 

Makelaar

Zeer tevreden over het taxatierapport van Gusto Casa

Toen we contact opnamen met de makelaar werden we erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. Een makelaar kon al erg snel langs onze woning komen om een taxatierapport op te stellen. We zijn super tevreden over het taxatierapport en over de huidige waarde van onze woning.