Bekijk de spiegel ovaal bij de Spiegelshop. Op de site zie je de Loft, een spiegel ovaal met een zwarte stalen lijst. De spiegel is van zeer goede kwaliteit, het geeft absoluut geen vertekeningen. Daarbij gaat de spiegel ovaal lang mee. De spiegel kun je eenvoudig thuis krijgen door het online te bestellen bij de Spiegelshop. De spiegel wordt dan in Hengelo stevig verpakt, de kans dat het als pakketpost schade oploopt is zeer klein. De spiegelshop heeft meerdere modellen spiegels te koop dan ovale. Daarbij is de spiegel naast mooi ook functioneel. Lees verder over de producten van de Spiegelshop.

De Spiegelshop heeft een eigen lijstenmakerij

Mocht de standaard spiegel ovaal niet in je interieur passen, je kunt contact opnemen met de Spiegelshop voor maatwerk. Dit hoef je niet gelijk te doen, de Spiegelshop heeft veel modellen spiegels op voorraad. Als je verder rondkijkt op de site zie je de Paris, een rechthoekige spiegel met een zwarte lijst, of de Porto oud-wit. De spiegel Riga goud is eerder vierkant dan een rechthoek terwijl de passpiegel Nord juist zo’n ideale lang smalle spiegel is waar je vluchtig kan kijken of je kleding goed zit. Daarbij heeft de Spiegelshop een sale, prima stijlvolle spiegels voor een aantrekkelijke prijs. Mocht de spiegel er niet tussen staan, maatwerk is mogelijk.

Extra spiegels in huis is altijd mooi en praktisch

Niet één woning kan zonder spiegel. De spiegel in de badkamer boven de wasbak is noodzaak, en eveneens een passpiegel in de buurt van je kledingkast. In de gang een spiegel is bijzonder handig om even wat make-up bij te werken en haren te stylen, of minstens kijken of dat de make-up en het haar nog goed zit voordat je de deur uitgaat. Als extra zijn spiegels zeer decoratief. Het schept ruimte en licht, daarom is een spiegel voor de sier in de woonkamer altijd mooi. Bekijk de vele spiegels bij de Spiegelshop, en maak je keuze.