Sierlijk en mooi op je tafel

Saleen Placemat

De tijden dat placemats alleen waren om je tafel te beschermen is niet meer, tegenwoordig is een placemat een mooi en sierlijke verschijning op je tafel. Wat voor tafel of interieur je ook hebt, er is bij tafelzeilonline.com altijd wel een bijpassende placemat te vinden. Verschillende kwaliteiten in allerlei soorten en kleuren, hoe beter de kwaliteit hoe beter de eigenschappen en hoe langer je ermee doet. Maar natuurlijk doet die ook wat die moet doen, namelijk je tafel beschermen. 

placemats

Alles wordt met zorg ontwikkeld

Dat placemats de tafel moeten beschermen is niks nieuws, maar wanneer je de tafel dekt wil je ook dat ze er leuk uitzien en een toevoeging zijn op de tafel. Heb je bijvoorbeeld een hele andere placemat dan de inrichting of de eettafel maakt het er niet mooier op. Daarom hebben ze bij tafelzeilonline.com vele verschillende soorten, wat voor interieur of soort tafel je ook hebt je vind er altijd wel een mooie placemat. Diverse soorten materialen zorgen ervoor dat als je andere eisen hebt deze ook zijn te vinden.

Set Doorzichtige Placemats

Diverse materialen

Placemats zijn er in een aantal verschillende materialen, zo zijn er de hard plastic exemplaren die je eenvoudig af kunt wassen. Ben je bang dat een placemat gaat schuiven op tafel dan zijn er die aan de onderkant een antislip laag hebben, beweeg je met je bord dan schuift de placemat niet van zijn plaats af. Bij tafelzeilonline.com hebben ze het niet bij een merk gehouden, er zijn verschillende merken beschikbaar in de webshop.