Eigenschappen van Solid Surface

De naam verraadt het al, het materiaal is solide. Solid Surface producten zijn stootbestendig, sterk en massief. Ook is Solid Surface erg flexibel en bewerkelijk. Solid surface is erg sterk en daardoor is het mogelijk om dunne wastafels, badmeubels en baden te creëren. Tevens is Solid Surface een duurzame keuze. Het materiaal is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en je hebt geen chemische producten nodig voor het schoonmaken van Solid Surface. Bestel het Solid Surface sanitair bij Sanitair33.nl. Scherpe prijzen & Top kwaliteit Solid Surface!

Solid surface heeft enorm veel voordelen. De plekken binnen uw interieur waar solid surface wordt gebruikt, hebben bijna geen schoonmaak of onderhoud nodig. De schoonmaakmiddelen kunnen bij dit materiaal in de kast blijven. Mocht u deze toch gebruiken, raakt solid surface niet beschadigd, echter is het gewoon onnodig! Beschadigt er iets, in een uitzonderlijk geval? Dan is het solid surface altijd te repareren! Solid Surface wordt lang niet meer alleen voor sanitair artikelen gebruikt. Tegenwoordig is het een slimme onderhoudsinvestering voor lange termijn omdat het bestendig is tegen vuiligheid. Zo worden ook toonbanken, balies en zelfs buitenmuren van solid surface genomen. Dit omdat graffiti eenvoudig eraf te krijgen is bij dit materiaal.

 

Solid Surface is een gegoten steensoort. Het bestaat uit acryl en natuurlijk mineralen. Wanneer u deze twee materialen samenvoegt, krijgt u Solid Surface. Deze sterke en massieve steensoort biedt een tal van mogelijkheden op het gebeid van sanitair. Echter is Solid Surface niet alleen mooi, het heeft ook een aantal andere pluspunten. Zo is Solid Surface vochtbestendig, het materiaal blijft altijd vlekvrij en het is naadloos, daarom heeft het ook een vlakke en gladde oppervlakte. Ook is het onderhouden van Solid Surface erg eenvoudig! Het beste is om – iedere dag – het Solid Surface sanitair af te doen met een vochtig doekje.