Betonnen schutting? Kies uit een van de 12 motieven en een RAL-kleur naar keuze

Wanneer je een houten schutting kiest, zit je vast aan een ‘kleur’ en structuur. Bij betonnen schuttingen is dit niet zo. Wanneer je kiest om een beton schutting toe te passen, kun je kiezen uit verschillende motieven, RAL-kleuren en accessoires. Betonschutting; Schutting33.nl biedt je de aller scherpste prijzen. Je kunt geheel op maat je schutting naar wens samenstellen en deze ook gewoon online bestellen. Duizenden klanten gingen je voor en genieten nu optimaal van hun omheining van beton. Ga jij ook binnenkort overstappen naar een beton schutting?

Schutting33

Wanneer je besluit om een beton schutting te nemen, overweeg dan goed welke motief en kleur schutting jij wilt gaan kiezen. Je gaat namelijk tientallen jaren naar je schutting kijken en wilt natuurlijk geen spijt krijgen na de eerste week! Daarom wordt er door ons aangeraden om eerst een showtuin te bezoeken. Daar kun je in het echt de motieven bekijken. De ervaring van een beton schutting is in het echt altijd veel anders dan achter een computer. Ook is het belangrijk om zoveel mogelijk vragen te stellen. Zodat, wanneer de beton schutting er staat, je alles weet over het onderhoud en overige zaken die komen kijken bij een beton schutting.

 

Schutting33 heeft de beton schutting in 12 verschillende motieven in de webwinkel. De motieven in hun assortiment zijn: Slate, Prestige, Casa Borsica, Vlecht, Montana, Elegant, Reliëf, Solide, Fels, Prestige Glad, New York, Romania en Steenmotief Glad.  Deze prachtige motieven hebben allemaal hun eigen karakter en zijn te bekleden in iedere RAL-kleur. Welke motief je ook besluit te kiezen, bij Schutting33 zijn de prijzen allemaal gelijk! De motieven in het echt zien? Ga naar de showtuin van Schutting33 waar een groot deel gepresenteerd staat.