Aluminium shutters voor een unieke lichtinval

Logo-Unilux

Ben je onlangs verhuisd naar een nieuwe woning of wil je de de woonkamer van de huidige woning graag een unieke sfeer en uitstraling geven? Dan ben je bij Unilux aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt sinds kort door een nieuwe samenwerking aluminium shutters aan die een super unieke en sfeervolle lichtinval in de woonkamer creëren. 

horren

Jaren ervaring in horren 

Unilux heeft al jaren ervaring in het fabriceren en monteren van horren. Horren zijn de oplossing voor als je last hebt van insecten die door het open laten staan van een deur of raam de woning binnen komen. Het bedrijf hecht veel waarde aan de kwaliteit en de service die zij aardbeien en geven de klant daarom ook 5 jaar garantie op de aankopen die zij bij dit bedrijf doen. Unilux heeft in de loop van de jaren erg veel klanten mogen helpen en deze zijn zeer tevreden. Dit is terug te vinden in het klant gemiddelde van een 8,6 uit 15 klantbeoordelingen. 

Een nieuwe samenwerking

Unilux is sinds kort een samenwerking begonnen met Osiris. Een goed interieur is volgens de top designer Osiris Hertman als de natuur: het geeft namelijk veel rust. Hierbij wordt allereerst gekeken naar de ligging: hoe valt het licht binnen en hoe verandert dit de sfeer met de seizoenen? it is vervolgens toegepast op de aluminium shutters die het bedrijf aanbiedt. Door middel van deze shutters zul je een unieke lichtinval in de woonkamer creëren die zorgt voor rust en een sfeervolle uitstraling.