Welke verschillende soorten bouwketen zijn er?

Het bouwen van bijvoorbeeld huizen is een enorme klus, en er komt veel meer bij kijken dan alleen het uitzetten van de muren. Je moet ook rekening houden met de fundering, het dak, de elektriciteit, de waterleiding en natuurlijk het interieur. Het bouwen van meerdere bedrijfspanden of huizen kan een langdurig proces zijn. Steeds vaker wordt er dan ook gekozen voor een bouwkeet op locatie. Een bouwkeet biedt plaats voor werknemers op locatie, en geeft je de mogelijkheid om gereedschap op een veilige manier op te slaan. Maar bouwketen worden ook vaak ingezet als extra werkruimte of kantoor. Met een bouwkeet kun je namelijk alle kanten op. Een bouwkeet is robuust en onderhoudsvrij. Bovendien zijn er heel erg veel verschillende soorten bouwketen verkrijgbaar. In deze blog bespreken we uitgebreid de verschillende soorten bouwketen. Hierdoor kun je een bouwkeet kopen die perfect bij jouw situatie aansluit. 

Wat is een bouwkeet?

Een bouwkeet is een klein, tijdelijk gebouw dat wordt gebruikt door aannemers en andere bouwprofessionals. Het is meestal een houten constructie met een metalen dak. Bouwketten zijn bedoeld om de werknemers te beschermen tegen het weer en ze bieden ook opslagruimte voor materiaal en gereedschap. Een bouwkeet is een klein huisje of schuurtje dat tijdelijk wordt opgezet in verband met de bouw van een ander pand. Het kan ook dienen als kantoorruimte voor de aannemer of onderhoudspersoneel.

Verschillende soorten bouwketen

Bouwketen zijn vaak erg simpel ingericht, met enkel de basisvoorzieningen zoals verwarming, elektriciteit en water. Bouwketen zijn meestal niet groter dan drie bij twaalf meter. Bouwkeet units kunnen vaak worden gestapeld. Bovendien kan een bouwketen al binnen één dag op locatie worden geplaatst. Maar welke verschillende soorten bouwkeet units zijn er eigenlijk? Kies bijvoorbeeld voor een standaard bouwkeet, of ga voor een bouwketen met toilet. Naast bouwketen zijn er ook veel speciale units verkrijgbaar. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld kantoor units, woonunits, sanitair units en opslag units.  Bij Modulaire Units vind je altijd een passende oplossing. Je wilt tenslotte dat het personeel comfortabel en veilig kan werken. Dit begint met een fijne thuisbasis. 

Waar kun je een bouwkeet kopen? 

Modulaire Units hebben verschillende bouwketen uit voorraad leverbaar. Ben je op zoek naar een bouwkeet van modulaire units? De mogelijkheden zijn oneindig. Hierdoor kun je altijd een bouwkeet vinden die perfect aansluit op jouw situatie. Heb je een bouwkeet nodig voor een project op locatie? Of wil je een extra werkruimte creëren bij jouw bedrijf? Een bouwkeet is dan een uitstekende oplossing.