Doeltreffende spa waterbehandeling

bodyfit_lang2

bodyfit_lang2Het is natuurlijk wel zo fris dat het water in een spa of jacuzzi lekker fris is. Er zijn genoeg horror verhalen waarbij mensen verschrikkelijke dingen hebben opgelopen tijdens een onschuldig moment in het water. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat de spa waterbehandeling doeltreffend wordt gedaan.

Op peil

aquacheckdigitala_1_1De pH en chloorwaarde van het water moeten natuurlijk op peil zijn. Deze waardes geven aan wat de staat is van het water op dat moment en of deze bepaalde waardes moeten stijgen of dalen. Op de website van bodyfit bieden ze het totaal pakket aan. Het apparaat waarmee je het water meet verkopen ze op deze website maar ook de verschillende middeltjes die nodig zijn om de waardes van het water op peil te houden.

Het was me een beetje ontschoten over hoe ik de spa waterbehandeling het beste kon uitvoeren en daarom heb ik even contact opgenomen met de bodyfit webshop. Ik kreeg iemand aan de lijn die veel verstand had over waterbehandelingen en die heeft mij verder geholpen. Tijdens het gesprek heb ik een lijstje gemaakt met hierop de beste producten en hoe ik deze producten kon gebruiken. Ik heb mijn bestelling geplaatst en vanaf nu was het wachten op mijn pakketje.

De bestelling

chloorshock_5kgEr werd op de deur geklopt en dit was de postbode met mijn bestelling van bodyfit. Na alles gecrontroleerd te hebben bleek dat ik alles goed had ontvangen. Ik ben op een of andere manier mijn notities verloren maar gelukkig stond er op de verpakking van elk product waarvoor ik deze moest gebruiken en hoe ik deze moest gebruiken!