Balkon

Het maakt niet uit om welke ruimte het gaat, de vloer is vrijwel altijd een essentieel onderdeel. Ook op het balkon is dit het geval. Over het algemeen hebben mensen saaie betonnen vloeren liggen. Dat straalt geen warmte uit. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop je de vloer op het balkon aan kan pakken. Wil je weten welke dat zijn? Lees dan deze blog!

P.S. Ben je nog op zoek naar een mooie vloer voor het balkon of voor in de woonkamer? Neem dan eens een kijkje op de website van Vloerloods!

Vlonders

Houten vlonders zijn tegenwoordig ontzettend in op het balkon. Dat komt doordat ze heel stijlvol zijn en het geeft je balkon een luxueuze uitstraling. Er zit echter wel een groot nadeel aan houten vlonders en dat is dat je moet weten hoe je ze moet leggen. Vooral voor mensen die onhandig zijn, kan dit een obstakel vormen. Kies je voor de tegelvariant van deze soort, dan zijn ze een stuk gebruiksvriendelijker. 

Kunstgras

Ook kunstgras wordt steeds populairder op balkons. Kunstgras heeft als allergrootste voordeel dat het lekker zacht en comfortabel is voor de voeten. Daarnaast heeft het, in tegenstelling tot gewoon gras, nauwelijks onderhoud nodig. Kunstgras is tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van gewoon gras qua uiterlijk. Ook is het redelijk goedkoop, waardoor het geen grote hap uit je budget neemt. 

Vloerkleed

Je kan er ook voor kiezen om een vloerkleed op je balkon te leggen. Met een vloerkleed op het balkon voeg je een stukje persoonlijkheid toe. Wel moet je een beetje letten op welk type vloerkleed je koopt. Niet alle vloerkleden kunnen namelijk tegen regen.