Ik ben al een tijdje opzoek naar de oplevering van mijn moeders haar huurwoning. Dit omdat ze een beetje te oud word om alleen te wonen in haar huidige huis. Daarom hebben we er in overleg met haar besproken om haar naar een bejaardenhuis te verhuizen. Zelf gaf ze aan dat ze hier ook wel aan toe was.

logo

Naar wat te surfen op Google zijn we terecht gekomen bij Seniorenhulp Nederland. Hier hebben we gevraagd of ze iemand langs kunnen sturen om de woning te komen bekijken  om zo een in te schatten van de oplevering huurwoning.Galerij9

Tijdens het bezoek heeft de medewerker een kijkje genomen in het huis en ook aangeboden om de verhuizing te doen.

Zelf hadden we snel op de site gekeken en niet gezien dat ze ook verhuizen. Dit is allemaal alleen maar mooi mee genomen en we hebben gevraagd wat dit dan koste en hoe lang dit allemaal ongeveer zou gaan duren.  Toen we aangegeven hadden dat we ook bij hun de verhuizing wouden doen heeft hij meteen met ons doorgesproken wat wij mee willen nemen naar het bejaardenhuis en welke spullen ze wilt verkopen.

Tijdens de verhuizing liep alles vlekkeloos en het was allemaal super goed geregeld, de spullen werden met veel zorgvuldigheid behandeld en ook erg netjes vervoerd. Ook hebben we voor de opkoop van de inboedel nog eens een mooi prijsje gekregen ook.

Mijn moeder is echt zeer tevreden met hoe alles is verlopen en voelt zich alweer helemaal thuis in het bejaardenhuis.