lichtkoepels-info-logo-white-small

Het kan nogal vermoeiend zijn om in een donker kantoor te werken. Toen ik de ruimte liet aanbouwen aan mijn huis waar mijn kantoor zou komen had ik hier niet goed overnagedacht. Er kwam bijna geen licht binnen omdat al dit licht werd geblokeerd door mijn huis. Ik heb al geprobeerd om met de lampen aan te werken maar ik vind dit persoonlijk niet prettig. De aannemer heeft mij toen als tip meegegeven dat als ik er niet aan kon wennen dat ik dan lichtkoepels kon laten plaatsen.

De perfecte oplossingrechthoekige-lichtkoepel

Omdat ik toen al aan het overwegen was om lichtkoepels te plaatsen had ik hier al naar geïnformeerd. Ik was destijds bij Lichtkoepels.info terecht gekomen. Bij deze webshop kon ik de lichtkoepels gemakkelijk bestellen en deze zouden dan worden geplaatst door de aannemer die ook de aanbouw heeft gedaan.

Voordat ik de bestelling wilde gaan plaatsen heb ik eerst contact gehad met de aannemer. De aannemer vertelde mij dat het geen probleem was en dat hij wel beschikbaar zou zijn als de lichtkoepels binnen waren gekomen. Met dit in mijn achterhoofd heb ik de bestelling geplaatst.

vlakke_lichtkoepel_2Binnen een aantal dagen had ik de lichtkoepels al ontvangen en heb ik contact opgenomen met mijn aannemer. De week erop zou het mooi weer zijn en daarom zou dit een beter moment zijn om de lichtkoepels te plaatsen!

Het plaatsen van deze lichtkoepels ging heel erg snel en ik merkte al verschil toen de eerste lichtkoepel geplaatst werd. Toen de tweede lichtkoepel er ook in zat wist ik zeker dat ik geen last meer zou hebben van het gebrek aan licht!