Horeca tafels zijn er in alle soorten en maten

Wat je ook serveert in jouw horeca onderneming, je kunt niet zonder horeca tafels. Je wilt immers dat je klanten lekker kunnen tafelen en dat kan nu eenmaal niet zonder horeca tafels. Oké, zitplaatsen zijn ook van belang, je klanten blijven langer als ze niet hoeven te staan. Maar het hoeven bij horeca tafels niet altijd maar stoelen te zijn. Je kunt ook kiezen voor barkruk vintage. Deze geven direct een fijne sfeer en op de barkrukken van nu kun je heel fijn een avond zitten, eten en drinken. Dat zullen je gasten ook merken. Je kunt veel horeca tafels online bestellen. Daarbij kun je ook nog eens zelf bepalen welk onderstel je bij welk tafelblad wilt gebruiken. Zo zorg je er altijd weer voor dat je horeca tafels passen in jouw restaurant.

Horeca tafels moeten aan wat voorwaarden voldoen

Om te beginnen is het hartstikke belangrijk dat je horeca tafels niet wiebelen. Er zijn maar weinig dingen zo irritant als even leunen op de tafel en dan de cappuccino over de rand van het kopje krijgen. Daarbij moeten horeca tafels goed schoon te maken zijn. Mensen knoeien en dan wil je wel dat de volgende gasten kunnen aanschuiven aan een schone tafel. Plakken de tafels? Dan blijven de gasten toch weg!

Mogen de tafels worden verschoven?

Heb jij een heel strakke indeling in je bedrijf en wil je absoluut niet dat de tafels en stoelen bij elkaar worden geschoven voor grotere gezelschappen? Of vind je het juist gezellig om grote groepen aan lange tafels te kunnen bedienen? In dat laatste geval is het belangrijk dat je niet te zware tafels kiest en dat je ervoor zorgt dat het blad en het onderstel heel goed aan elkaar worden verbonden. Wil je niet dat de tafels kunnen worden verplaatst? Dan zul je ze met flinke bouten aan de vloer moeten bevestigen!

Zo gezellig dat de horeca weer open is!

En als horeca ondernemer ben je daar ook vast érg blij mee. Het is weer lekker druk aan de bar en op je terras en je bent er nu al mee bezig hoe je voldoende personeel kunt krijgen om tijdens de drukke zomer al je klanten te kunnen bedienen. Het is weer ouderwets gezellig en je zult merken dat je daar weer extra energie van krijgt. Natuurlijk is het hard werken, maar je doet het met liefde. Zeker als je restaurant of kroeg er met die nieuwe horeca tafels uitziet als om door een ringetje te halen!