Goed geholpen door architect in Aalsmeer

Wat zijn wij blij met de enorme hulp van de architect Aalsmeer. Nadat wij eindelijk besloten hadden om in onze huidige woning te blijven wonen en niet te gaan verhuizen. De medewerkers van het Architectenburo R.J. Pannekoek hebben ons duidelijk gemaakt dat door slechts een paar verbouwingen aan onze woning een verhuizing overbodig zal zijn. Doordat wij een afspraak met dit bureau hadden gemaakt omdat wij zo zaten te twijfelen, of wij gaan verhuizen of verbouwen, hebben wij eindelijk de knoop door kunnen hakken, het wordt verbouwen. Wij hebben meerdere opties bekeken maar telkens kwamen wij op verbouwen uit, verhuizen was geen optie. 

Mooi resultaat

Samen met de architect uit Aalsmeer hebben wij de mogelijkheden bekeken en uiteindelijk tot een supermooi resultaat gekomen. Natuurlijk hadden wij zelf al het één en ander op papier gezet, maar het definitieve resultaat hebben wij toch maar door de professioneel laten maken. Deze heeft er immers meer ervaring en kijk op.

Ondertussen zij wij een half jar verder en ons huis ziet er na de verbouwing supermooi uit. Door slechts een paar kleine aanpassingen en verbouwingen te laten doen, lijkt het net alsof wij in een totaal ander huis zijn gaan wonen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.