De meeste mensen gaan steeds vaker en langer in hun tuin zitten. Dat zal ik natuurlijk ook doen met dit mooie weer. Maar hoe kan jij je tuin op een hoger niveau brengen? In dit artikel ga ik je handige tips vertellen die mij ook geholpen hebben. Altijd als er vrienden en familie langs komen zijn ze jaloers op mijn tuin. Ik krijg altijd de vraag: dat mag wat kosten zeker. Dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn. 

Tropische planten 

Maak gebruik van planten die je niet zo snel zal kopen. Soms is er variatie nodig in je tuin. Altijd alleen maar die tulpen of die zonnebloemen planten is ook maar zo saai. Durf eens bijvoorbeeld die lelijke Akkerwinde te kopen en hem te planten in je tuin. 

Luxe zitplekken 

Vaak hebben heel veel mensen nog die ouderwetse camping stoelen in hun tuin. Anno 2019 is dit not done. Wij zijn daarom overgestapt op ligbedden. Ligbedden liggen echt super comfortabel. Je kan zo helemaal uitklappen als een beed of je kan hem voor de helft inklappen zodat je nog rechtop zit. Wij hebben onze ligbedden gekocht bij Fonteyn

Schaduwdoek 

Een schaduwdoek is een doek die je in je tuin kan ophangen. De doek creëert een schaduw plek in je tuin waar je lekker eronder kan zitten. Het ziet er leuk uit en het helpt tegen de hitte. Dubbel zo veel plezier dus! 

Jacuzzi 

Een jacuzzi is ideaal voor in de zomer en winter. Als het in de winter koud is kan je heerlijk een warm badje in en in de zomer kan je lekker verfrissend badderen. Jacuzzi’s hoeven niet heel duur te zijn 

Dit waren mijn inspiratie ideeën voor een luxere tuin. Heb jij ook nog toffe dingen in je tuin staan? Laat het mij weten!