Twijfel je over het split, weet je niet hoe het zit met de korrelgrootte, wil je meer technische informatie of heb je andere vragen? Twijfel dan niet om advies of informatie te vragen. Diverse aanbieders zoals Siergrind33, zijn experts in stenen, zo ook in split. Het is beter om vooraf vragen te stellen zodat je zeker weet dat je de juiste bestelling plaatst. Split kopen bij Siergrind33.nl. Naast advies, kun je natuurlijk ook je favoriete split soorten bestellen bij Siergrind33.nl. Twijfel niet om het split te bezichtigen en te bestellen.

Siergrind33

Wanneer je het split besteld bij Siergrind33.nl doe je dit met de allerbeste service. Ben je bijvoorbeeld niet tevreden over de split? Dan kun je het split, zonder reden van annuleringen, retourneren. Daarnaast is het ook zo dat je (geheel gratis) een handvol split stenen kunt ontvangen. Zo kun je vanuit het gemak van je eigen huis de kleur vergelijken en bekijken. Wil je liever het complete aanbod van Siergrind33 bekijken? Dan kun je ook een afspraak maken om de split te bekijken in het magazijn. Daar wordt je door een van de medewerkers rondgeleid en kun je het complete aanbod kijken. Let op, het magazijn bezoek je wel alleen op afspraak. Dit omdat er in het magazijn door de dag heen niet altijd iemand beschikbaar is. Ga jij binnenkort een afspraak inplannen?

 

Naast het split en grind kun je in het aanbod van Siergrind33 ook beton zand of tennisban gravel bestellen. Het betonzand en metselzand is ook gewoon te leveren in big bags en kleine zakken. Tennisbaan gravel in het assortiment van Siergrind33 is goedgekeurd voor het gebruiken op Europese tennisvelden. Dankzij de keurmerken mag het gebruikt worden. Bekijk snel de rode tennis gravel of de zand en bestel deze, net zoals split, eenvoudig en snel online.