Tips: een buitenkamer opfleuren

palmshop

Heeft u een tuinkamer of buitenkamer aangeschaft bij van van EE, dan kunt u deze laten opfleuren. Lees hier 3 tips om mee te beginnen!

De ruimte gebruiken

Als uw open zithoek te klein is, gebruik dan een paar visuele trucs om het groter te laten lijken. Spiegels zijn nuttig voor het creëren van extra perspectief en zal ook kaarslicht prachtig weerspiegelen in de avond. Zorg ervoor dat ze niet op een plek staan waar vogels per ongeluk tegenaan kunnen vliegen. Een zwevende, ingebouwde muurstoel verhoogt het gevoel van vloeroppervlak en kan ’s nachts onder verlicht worden voor een etherisch gevoel. En stip een paar planten rond uw zithoek, of een geplante muur kan er fantastisch uitzien – kies gewoon een levende muur plant bij uw lokale tuincentrum.

Luxe-terrasoverkapping

Meng goed

Het integreren van uw buitenruimte met de tuin is belangrijk, zodat u een naadloze visuele stroom tussen de twee creëren. Één van de beste manieren om dit te doen is materialen van allebei te gebruiken die uw tuinontwerp aanvullen. Bijvoorbeeld, houdt hout ongeverfd in het interieur van een zomerhuis en in uw hek. Echter, een stijlvolle achtergrond om een open zithoek, of een hek of stof gordijnen, zal hoogte en definitie toevoegen.

Uitbreiding van de avond

Buitenverwarming kan een buitenkamer transformeren, waardoor het mogelijk is om er tot laat in de avond comfortabel van te genieten. Een grote bakstenen open haard met een schoorsteen is een opwindende manier om binnen buiten te nemen als u een grote patio hebt. Voor een meer flexibele en beweegbare optie, zal een vuurkorf voldoen aan de oer wens om rond een vuur te zitten en ze zijn beschikbaar in zowel traditionele als hedendaagse ontwerpen. Kies de maat zorgvuldig; een te grote vuurkorf zal door een aanzienlijke hoeveelheid hout branden! Outdoor gas kachels zijn effectief, maar zijn minder milieuvriendelijk en kan duur zijn om te draaien.