Taxus bestellen bij TaxusTopper, hoe werkt dit?

Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe haag voor uw tuin gaat u als eerste denken aan de hoogte van de haag. Is het puur voor de sier, erf afscheiding of voor de privacy. Iedere hoogte van de haag heeft zijn voordelen. Wanneer u dit besloten heeft kunt u gaan zoeken naar een soort plant wat u aanstaat. Moet hij altijd groen zijn, moeten er bloemen inzitten en hoeveel werk wilt u er aan besteden. Een snel groeiende plant zoals Beuken moet namelijk minimaal 4 keer per jaar gesnoeid worden wil deze mooi in model blijven. Taxus is verkrijgbaar in alle maten, van kleine heggetjes van 40 cm hoog tot een haag zo hoog dat de buren niet meer van de eerste verdieping de tuin in kijken. Een taxushaag bij TaxusTopper  komt er gegarandeerd mooi uit te zien. Zij kweken al 30 jaar lang taxus en met al deze ervaring zorgen zij ieder jaar weer opnieuw voor de mooiste taxus. Wist u dat een taxus van 2 meter al 15 jaar oud is? Zo lang hebben ze bij TaxusTopper al voor de planten gezorgd. Doordat de kwekerij op zeer goede grond gevestigd is hebben de planten een zeer goed en compact wortelgestel. Deze wortelen halen de mineralen uit de bodem en groeien ieder jaar ongeveer 20 centimeter.

Wanneer u de planten online, via de mail of telefonisch bestelt kunnen de planten al geleverd worden binnen 3 tot 5 dagen. Dit lijkt lang maar dit vergt veel van het team. De planten moeten namelijk uit de grond gehaald worden (rooien), op pallets worden gezet en dan moeten ze ook nog door heel Nederland worden gebracht. Chauffeurs rijden iedere woensdag en vrijdag een grote ronde door heel de Benelux om planten te bezorgen. 

Daarnaast hoeft u niet bang te zijn dat de door u gewenste taxus niet op voorraad is! Met ruim 100.000 planten op onze eigen taxuskwekerij heeft u uw online bestelling snel in huis. Dat brengt ons op een ander groot voordeel; snelle levering. Uw taxus wordt rechtstreeks vanuit de kwekerij naar het door u gewenste afleveradres verstuurd. Dit stelt ons dan ook in staat om altijd een super verse taxus te leveren. Hier komen geen tussenschakels aan te pas en dat brengt ons bij nog een groot voordeel; onze super scherpe prijzen. Nergens vindt u een taxus van deze kwaliteit, voor onze taxusprijzen.