Bomen cadeau doen voor een nieuwe woning

bomen-kopen

Bomen kunnen ook dienen als leuk cadeau. Zo bijvoorbeeld voor de kerst, voor een verjaardag of zelfs voor een nieuwe woning. Ken jij iemand die net een nieuwe woning heeft gekocht en de tuin opnieuw wilt laten doen? Een boom is het perfecte cadeau voor in de nieuwe tuin. Een steeneik is een voorbeeld van een niet al te dure boom die je leuk cadeau kunt doen. De steeneik groeit niet extreem snel en is hiermee voor zowel een wat kleinere tuin als voor een grote tuin geschikt. Wel groeit de boom uiteindelijk redelijk ver door als deze niet goed bijgehouden wordt.

Plataan voor een grote tuin

Ken je iemand die gaat verhuizen naar een nieuw huis met een grote tuin en een liefde voor planten en bomen? Dan is de plataan een erg leuke en vooral unieke plant om cadeau te doen. De boom is wel redelijk groot en dus niet geschikt voor een kleinere tuin. Wel is de plataan een erg unieke boom om cadeau te doen. Niet veel mensen hebben deze boom in hun tuin staan en daarnaast kennen ook weinig mensen deze boomsoort. De boom zal duidelijk opvallen tussen eventuele andere bomen in de achtertuin. Een boomliefhebber zal de boom ongetwijfeld kennen en er erg blij mee zijn.

Mini bomen pakket

Als je niet zeker weet of iemand wel of niet graag een hele boom in de achtertuin wilt hebben, kun je er altijd nog voor kiezen om een pakketje samen te stellen met een paar mini bomen. Zo kun je gaan voor een kleine koffieboom, maar ook voor iets als een citroenboom of een sinaasappelboom. Een koffieboom is vooral leuk voor koffieliefhebbers. Uit deze boom groeien namelijk uiteindelijk ook echte koffiebonen. Voor iemand die niet zo van koffie houdt, is een citroenboom of een sinaasappelboom erg leuk. Ook uit deze bomen groeien daadwerkelijk citroenen en sinaasappels.