Wij kochten ons dakraam bij Bouw-handel.nl

dakraam

Op zoek naar een dakraam van top kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij Bouw-handel.nl aan het juiste adres.  Wij hebben het raam voor onze dak daar uitgezocht en hebben een zeer goede ervaring met deze winkel. 

dakraamHulp bij het kiezen van het juiste dakraam

Wanneer je aanpassingen aan je woning laat doen, zoals de plaatsing van een dakraam wil je je hierover uitgebreid geïnformeerd worden. Dit is precies wat ik zo fijn vond aan deze winkel. Naast het uitgebreide assortiment en de vele informatie op de website, waren er genoeg mogelijkheden om contact op te nemen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een online chatfunctie waarmee je snel antwoord krijgt op al je vragen. Een raam voor je dak is niet iets wat je dagelijks aanschaft en ik zat daarom zeker wel met vragen. Ik wilde weten waar we rekening mee moesten houden en wat de specifieke kenmerken waren. De meneer van de online chat was heel aardig. Hij nam de tijd om naar me te luisteren en gaf vervolgens antwoord op al mijn vragen. Ik heb daarna de bestelling met een goed gevoel geplaatst, omdat ik nu zeker wist dat ik een goede keuze had gemaakt.

We hadden de bestelling snel in huisDakraam

Nadat ik de bestelling had geplaatst, kreeg ik direct per mail een bevestiging en kon het wachten op de bezorger beginnen. Het pakket werd bezorgd op een datum en tijd die mij het beste uitkwam, erg fijn dat ik dit zelf kon aangeven. Ook liet de bezorger via de telefoon weten dat hij er aan kwam, zodat ik op tijd klaar kon staan om het pakket in ontvangst te nemen. Ik had mijn bestelling overigens snel in huis, na 6 dagen stond de bezorger al op de stoep.

Zowel mijn vriend als ik zijn erg tevreden met het geleverde product. We kijken er naar uit om alles te installeren en te genieten van nog meer daglicht in onze woning.