Nu een wel heel aantrekkelijke aanbieding op een Holland Warmte Remeha cv ketel

26Vandaag een bericht met betrekking tot een van de meest essentiële zaken in je woning: een cv ketel, die je niet alleen warmte geeft in alle kamers van je huis, maar ook nog eens zorgt voor de verwarming van water onder de douche en tijdens het afwassen. In mijn eigen zoektocht stuitte ik op een zeer aantrekkelijke aanbieding die geldt voor een Holland Warmte Remeha cv ketel, waarover in dit bericht meer.

Er altijd warmpjes bij zitten met een Remeha cv ketel van Holland Warmte

Laat me beginnen met de verschillende kortingen die je kunt verwachten, dat zijn er namelijk maar liefst twéé. Allereerst bestaat het bedrijf Holland Warmte vijftig jaar en of dat op zichzelf al niet goed genoeg nieuws is (het betekent immers dat de kennis en expertise in dit bedrijf grondig is en al jaren binnen het familiebedrijf van generatie op generatie wordt doorgegeven) delen zij in het kader hiervan ook nog eens flinke kortingen uit.

24

Daarnaast heeft ook Remeha zelf een jubileum te vieren en celebreert zij haar tachtigjarig bestaan met een korting van tachtig euro op alle ketels. Bovenop de korting die je van Holland Warmte ontvangt is er dus ook nog eens deze korting te innen op een Holland Warmte Remeha cv ketel – en dat is goed nieuws voor mensen als jij en ik, die op zoek zijn naar een nieuwe ketel!

23

Voordeel vind ik bovendien dat je bij Holland Warmte extra pluspunten hebt die pleiten voor het kopen van dit specifieke merk ketel bij juist hén. Zo bieden ze een extensie van de fabrieksgarantie. Die is normaal gesproken al twee jaar, maar deze kun je tot dertien jaar verlengen. Daarnaast bieden ze servicecontracten met regulier en incidenteel onderhoud van de cv ketel, die ervoor zorgen dat jij er altijd warmpjes bij zit!