Een zeer mooie granieten keukenblad uitgezocht

granieten keukenblad

Wij hebben een granieten keukenblad uitgezocht. Al jaren loop ik te zeuren dat ik een andere keuken wil hebben. Eigenlijk is dit een kostenplaatje en niet echt nodig. Want de keuken die wij hebben is nog niet eens zo oud. Het probleem is het aanrechtblad dat erop zit, deze was binnen een jaar al aardig beschadigd. Elke dag erger ik mij daaraan en daarom zij wij op zoek gegaan naar een andere oplossing. Deze hadden wij al snel gevonden bij,  Rene Thijs Natuursteen. Hier zagen wij verschillende mogelijkheden voorbij komen, precies waar wij naar op zoek waren.  granieten keukenblad

Een nieuw granieten keukenblad, is een wereld van verschil

Vanaf het moment dat wij hadden besloten om een ander aanrecht uit te zoeken, waren wij bij Rene Thijs Natuursteen terecht gekomen. Hier kregen wij voor het eerst een stuk graniet in handen en vanaf dat moment wisten wij wat in onze keuken moest komen. Je kan bijna al raden , dat wij een granieten keukenblad hebben gekocht. Behalve dat dit er heel erg mooi uit ziet, kan deze ook tegen een stootje. 

Ondertussen hebben wij het nieuwe aanrecht er al liggen en het is een wereld van verschil. Het ziet er zeer mooi uit en daar zijn wij erg blij mee.