Wat betekent de politiekeurmerk veilig wonen?

slotenmaker-voor-bedrijven

Bij steeds meer slotenmakers in Den Haag is het politiekeurmerk veilig wonen te zien maar wat is het eigenlijk? Deze keurmerk bestaat om kwaliteit van gebruikte materialen en diensten te waarborgen.

slotenmaker-den-haag-logoSlotenmaker met het politiekeurmerk veilig wonen

Een slotenmaker Den Haag dat het politiekeurmerk veilig wonen heeft houdt zich aan strikte regels om het te krijgen. De slotenmaker zal dan ook enkel materialen gebruiken dat deze keurmerk van de politie hebben. Als de slotenmaker een woning beveiligd of nieuwe sloten plaats hebben de bewoners ook de keuze om de sticker van het politiekeurmerk veilig wonen te plakken op ramen of deuren. Dit schrikt al inbrekers af omdat ze dan weten dat de woning goed afgesloten is.

slotenmaker-den-haagInbraakbeveiliging

Ook voor de inbraakbeveiliging is er een politiekeurmerk veilig wonen. Tegenwoordig is het dan ook mogelijk om bij de slotenmakers in Den Haag aan te kloppen voor een goede inbraakbeveiliging. Steeds meer slotenmakers in de regio Den Haag bieden verschillende inbraakbeveiliging opties aan. Deze systemen zijn door de lage instapprijs voor meer mensen betaalbaar. Dit is dan ook te zien aan een groter marktaandeel dat de slotenmakers tegenwoordig hebben wat beeft inbraakbeveiliging voor woningen.

Voor meer informatie bezoek een van de onderstaande websites.

Locksecure.nl

Slotenmaker-denhaag.nl