Sfeervolle gordijnen of functionele luxaflex

De industriële woonstijl of de klassieke sfeer, wat past bij jou? Voor elke trend hebben we een passende raamdecoratie voor in huis. Er zijn gordijnen in allerlei kleurschakeringen, lichtdoorlatend of verduisterend. Er zijn luxaflex in verschillende lamelbreedtes en ook het aluminium is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Let op de functie van de ruimte waar je raamdecoratie voor uitzoekt. Is het voor een badkamer of keuken waar vocht veel invloed heeft, dan is luxaflex een product dat mooi blijft. Voor totale verduistering van bijvoorbeeld een slaapkamer is het beter om gordijnen te kiezen in een donkere kleur en van verduisterend materiaal.

Hoe klinkt je raamdecoratie?

Textiel heeft invloed op de beleving van geluid in je kamer. Gordijnen en vloerbedekking dempen geluid. Harde materialen zoals ook luxaflex weerkaatsen geluid. Dus kies je voor nieuwe raamdecoratie, houdt dan rekening met de omgeving. Het grote voordeel van aluminium luxaflex is dat het zonlicht weerkaatst zodat ook zonder airco de temperatuur in je kamer of kantoor aangenaam kan blijven. Weet je dat je met speciale steuntjes en spandraden ook luxaflex kunt bevestigen op schuine ramen? Geef bij je bestelling aan wat je nodig hebt en wij zorgen dat het in orde komt. Natuurlijk staan we altijd klaar met advies als je dat wilt.

Ruime keuze in trendy raamdecoratie

Zoveel kleuren en breedtes, wat is nou de beste keuze? We kunnen ons voorstellen dat het lastig is te kiezen van een website. We bieden daarom aan om je enkele stalen op te sturen. Je kiest met een muisklik en binnen enkele dagen heb je het materiaal in huis. Zo kun je de kleur van je nieuwe raamdecoratie aanpassen aan de kleuren op de muur. Zo kun je kijken of de kleur bij daglicht en bij lamplicht naar je zin is. En pas dan bestel je je gordijnen of luxaflex. We helpen je graag met deze service.