Prefab Betonpoeren bestellen

Prefab Betonpoeren

Voor onze aanbouw was ik op zoek naar Prefab Betonpoeren, beter bekend als een fundering. Het is namelijk de bedoeling dat wij een garage, maar ook een aanbouw aan ons huis gaan maken. Om er zeker van te zijn dat deze ook blijven staan, tijdens een storm, willen wij alleen maar het beste materiaal hiervoor aanschaffen. Samen met een paar vrienden gaan wij deze klus klaren. Ooit hebben wij dat eerder gedaan en deze overkapping staat nog steeds overeind. Echter hebben wij toen geen goed materiaal gebruikt en dat gaan wij nu dus heel anders aanpakken.

Prefab Betonpoeren

Stevige prefab betonpoeren besteld

De tekeningen hadden wij al helemaal klaar liggen. Nu was het alleen nog een kwestie van het materiaal inkopen. Als eerste moest er een goede fundering komen en daar waren wij nu naar op zoek. Online, via Sierbeton Online B.V. hebben wij de fundering kunnen bestellen. Hier hebben zij prefab modellen die in de fabriek al worden gemaakt. Het enige wat mij nog hoeven te doen is om deze fundering verder op te bouwen.

De bestelling hadden wij bij dit bedrijf zo gemaakt en ook de levering ging bijzonder snel. Voordeel is dat er hier een zeer groot assortiment te vinden is, waaruit wij een keuze konden maken. De prijzen die je hier moet betalen zijn bijzonder aantrekkelijk net zoals de service. Inmiddels staat onze garage en aanbouw al in de tuin en hier zijn wij heel erg blij mee.