Hoog laag boxspring om in weg te dromen

Dat je in een boxspring lekker weg kunt dromen dat weten we natuurlijk allemaal al, maar wat nog niet iedereen weet is dat deze geweldige bedden ook op maat worden gemaakt als hoog laag bed. Dit is voor meerdere situaties ideaal. Ieder mens en iedere situatie is wat dit betreft dan ook uniek. De kans is groot dat er sprake is van zorg aan bed, maar dat is lang niet altijd zo. Een hoog laag boxspring is in verschillende maten te maken. Zo maken ze hoog laag bedden in eenpersoons uitvoeren én in twijfelaar uitvoeringen. Dit kan tot een breedte van 120 centimeter. Als je de slaapkamer alleen gebruikt maken ze ook met een hoog laag bed een prettige en gezellige ruimte van jouw slaapkamer. 

Doordat dit bedrijf al twintig jaar stijlvolle hoog laag bedden op maat maakt, kunnen ze jouw ook goed advies geven bij de aankoop van een hoog laag bed voor thuis. 

Een hoog laag bed is zeker niet alleen een verpleeg- of seniorenbed. Dit bedrijf maakt zowel kwalitatief als qua design bedden op het hoogste niveau waar, als je dat wilt, een hoog laag functie aan toe kunt voegen. Wat betreft de stijl is een bed inclusief een hoog laag functie niet te onderscheiden van een boxspring of een houten bed zonder deze extra functie. Om deze reden kun je zelf overwegen of zo’n systeem handig voor jou is. Als je al te maken hebt met thuiszorg dan is het natuurlijk duidelijk waarom zon hoog laag systeem voor jou, en voor je eventuele verzorger, meerwaarde heeft. Als je niet te maken hebt met thuiszorg kan het natuurlijk nog steeds handig zijn om bijvoorbeeld één zijde van het bed te voorzien van een hoog laag systeem. Een nieuw bed of een nieuwe boxspring gebruik je meestal voor meer dan vijftien jaar. Mocht je dan onverhoopt ziek worden, kan je toch je eigen bed gebruiken als zorgbed. Dit is natuurlijk fijn voor jezelf maar ook voor de verpleging of de verzorgende partner. Je wordt, thuis of in de showroom, graag vrijblijvend voorzien van alle informatie die je bij het kopen van een tweepersoons of dubbel hoog laag bed kunt gebruiken.

De verschillende bedden

Je hebt een aantal verschillende bedden en boxsprings die allemaal andere functies en handigheden hebben. Hieronder staan ze voor je op een rijtje:

  • Hoog laag boxspring, model Manifesto

De Manifesto is een handige boxspring die makkelijk kunt verrijden. Ook heeft dit model zwevende nachtkastjes en is hij deelbaar waardoor het makkelijker wordt om onder het bed schoon te maken.

  • Hoog laag bed, model Durante

De Durante is een stijlvol hoog laag bed met een chique uitstraling door de bruine houten ‘wangen’ aan de zijkant.

  • Hoog laag bed, mode Duo Pezze

De Duo Pezze is een tweepersoons bed dat ook twee deelbare zijdes heeft wat het ook mogelijk maakt om de hoog laag functie toe te voegen aan één of twee zijdes.

  • Hoog laag boxspring, model Louvre

Het hoog laag Louvre is een klassiek senioren bed met een luxe gecapitonneerd hoofdeinde.

  • Hoog laag bed, model Luna

De Luna is een boxspring met een klassiek vormgegeven hoofdpaneel. Ook bij dit bed kun je een hoog laag functie toevoegen.

  • Hoog laag bed, model Manifesto

De Manifesto is een modern tweepersoons bed dat je kunt voorzien van een hoog laag functie voor elke zijde met of zonder zwevende nachtkastjes.