Wij zijn erg tevreden over de boxspring die gister bij ons geleverd is. Het bedrijf dat de boxspring leverde heeft dan ook een goede indruk bij ons achtergelaten. We waren al een lange tijd op zoek naar een mooie maar vooral functionele boxspring voor bij ons in de slaapkamer. Een boxspring biedt ons het juiste comfort bij het slapen maar ook bij het instappen.

l_hamar-vlak-antraciet-7Omdat we steeds ouder worden en ik altijd bouwvakker ben geweest heb ik erg veel rugklachten. In bed stappen was voor mij dan ook altijd al een drama. Met onze nieuwe boxspring kan de ik het bed gemakkelijk omhoog zetten waardoor ik op een comfortbale manier gemakkelijk in het bed kan stappen.

ellington_projecta_openHet bed heeft naast het ultieme slaapcomfort de perfecte uitstraling die past bij onze persoonlijke smaak. We hebben het bed zelf samen mogen stellen doormiddel van een stofstalen boek die de winkel had liggen. Er was een ruime  keuze uit verschillende stoffen, pootjes, type boxen en uit type topmatrassen. Je kon gemakkelijk bepalen wat je zelf het fijnste vond liggen. De winkelier heeft ons goed geholpen bij het uitkiezen van een boxspring die goed bij ons past.

Het was erg fijn hoe het bedrijf met ons te werk ging. Ze hielpen goed en konden de juiste adviezen bieden. Voor iedereen die op zoek is naar een mooie boxspring, neem eens een kijkje bij dit boxspring bedden speciaalzaak.